Dags att bygga ett nyt hus

För ett par år sedan startade jag upp ett nytt företag på Tyresö där jag bor, och i dagsläget går det så pass bra att jag och min fru tog beslutet om att bygga ett helt nytt hus för att fira våra framgångar. Vi började med andra ord leta efter ett framgångsrikt företag som samtidigt är ansett som ett av de allra bästa. Sökandet tog oss från sökmotorer till nära och käras rekommendationer, och till slut hittade vi firman vi letade efter. Sawdust Bygg och Renovering verkar vara det bästa byggföretaget i Tyresö.

Vi tog upp kontakten med dem via telefon, och efter ett par samtal fram och tillbaka hade vi ett propert samt konkurrensmässigt prisförslag i vår inkorg. När vi väl godkänt deras förslag bokades det in en tid när vi skulle mötas upp med hantverkarna, och där och då togs beslutet om när byggandet skulle starta. Snickarna från Sawdust Bygg och Renovering skötte sig exemplariskt i hur de handskades med alla uppgifter, samt i hur deras bemötande var under mötet vi hade.

Byggandet är nu i full gång, och hantverkarna från Sawdust Bygg och Renovering visar verkligen vart skåpet ska stå. I den här takten kommer det att vara klart inom ett par månaders tid. Vi ser fram emot när allt är klart, och alla möbler är inflyttade. Vi kommer att fortsätta med våra statusuppdateringar när huset är färdigt, så räkna med att höra mer från oss inom en snar framtid. Förhoppningsvis kommer vi även att lägga upp ett par bilder som visar hur vackert det hela blev.