Kreativa frisyrer och färgningar

Det nya är att ha sitt hår i olika färger. Det har varit så många olika nyskapande frisyrer och trender de senaste åren att jag själv känner mig ganska tråkig när jag går till min vanliga frisörsalong på Kungsholmen och bara toppar håret. Inget färgandet eller något sådant för min del. Jag bara låter det vara precis så som det är. Dock vet jag att de på Golden Hair Of Sweden skulle kunna färga mitt hår på ett sånt där kreativt och annorlunda sätt om jag önskat eftersom jag har sett flera andra kunder lämna salongen med sådana frisyrer.

Det är grått hår eller regnbågsfärgat. Ett tag var det väldigt inne med blått hår också som gärna skulle vara i flera olika nyanser med slingor. Tycker att det är väldigt snyggt, det är inte det, utan det är bara det att jag inte tror att det skulle passa min stil. Tror att jag skulle känna mig alldeles för ung, som sju år igen, om jag skulle färga håret i regnbågens alla färger.

Dock är det imponerande med de som vågar göra det. Som inte bara går till Golden Hair Of Swedens frisörsalong på Kungsholmen med tanken att göra en sådan färgning och sen fegar ur och bara klipper håret utan som faktiskt går igenom med behandlingen. Att de vågar och verkligen står för det de själva tycker är snyggt och inte bryr sig om vad andra tycker eller om andra dömer dem för den stil som de har.

Du gillar kanske också...