En unik rosa frisyr

Det är ganska kul att ha lite mer unika, kreativa och moderna frisyrer. Någonting som står ut och som gör att man kan ha på sig ganska enkla och vardagliga kläder men att man ändå står ut. Dock så är det i sådana lägen ännu viktigare att man ser till att gå till en riktigt duktig frisör eftersom det annars kan bli helt fel.

Desto svårare och mer unik frisyr du vill ha desto viktigare är det att de som gör det verkligen kan sin sak. Personligen så rekommenderar jag därför Sigges Barbershop. Jag har själv rosa och axellångt hår, vilket kanske inte är så avancerat egentligen, men det är ändå lite mer utstående än vanligt brunt hår i samma frisyr. Och liksom med klippningar så är det med färgningar alltid många risker med att göra det själv. Går du däremot till en frisör så är risken för misslyckanden betydligt mindre.

Jag fungerade väldigt länge på att göra en mer nyskapande och annorlunda frisyr. På om jag skulle färga det rosa eller inte. Vågade inte riktigt först. Men ville verkligen och efter att ha tänkt på det i över två år så tog jag äntligen mod till mig och gick till Sigges Barbershop och sa till min frisör att göra det. Att jag ville ha det i en rosa färg och att det gärna skulle vara väldigt kreativt.