Svärmor fick blommor på födelsedagen

Hej alla trevliga och förhoppningsvis glada läsare och varmt välkomna in till mig. Jag hoppas att ni tycker om att läsa i min blogg? Jag har inte haft bloggen så där väldigt lång tid, är rätt så ny på att blogga men än så länge så har jag bara fått positiv respons på de inlägg jag har lagt ut. Jag hoppas att ni kommer att tycka om också det här inlägget, och idag ska jag ta upp med er som är intresserade av blommor och kanske vill handla blommor i en blomsterbutik i Lund med omnejd, att det finns en sådan butik som inget mindre heter än Kreativa Blomster. 

Senast jag hade med denna blomsterbutik i Lund att göra var när min svärmor fyllde år. Då köpte jag och min kille en riktigt vacker bukett med svärmors favoritblommor och hon blev oerhört glad över att få blommor. Även jag som tycker så mycket om att få blommor på mina födelsedagar brukar få en bukett blommor som har inhandlats på Kreativa Blomster, och det som är så bra med dessa blommor är att de är vackra förstås, men också att de står sig länge utan att vissna. En gång fick jag en bukett blommor som redan dagen efter började att vissna, men de var inhandlade i en annan blomsterbutik i Lund som jag har förträngt namnet på. Kreativa Blomster erbjuder olika slags blommor för olika tillfällen och vänder sig till alla som bor i Höör, Hörby, Lund eller Eslöv med omnejd som söker en blomsterbutik där personalen både är riktigt kreativa och ser till att endast köpa in blommor av hög kvalitet, så ett besök i denna blomsterbutik lönar sig verkligen för man blir inte besviken.