Ett kreativt anlagt golv

Att skapa ett nytt snyggt och annorlunda golv var precis vad vi hade i tankarna när vi kontaktade de på Sundets Golvslipning i Ängelholm för hjälp med att lägga om vårt golv. Det var ingenting fel med det från början heller, det var ett vanligt parkettgolv som faktiskt var i ganska bra skick. Dock så har vi en ganska lekfull och modern stil i vårt hem och kände för att ha ett golv med samma kreativa utformning för att matcha.

Sundets Golvslipning verkade vara en ganska nyskapande och nytänkande firma så det blev de vi valde. Vi pratade med deras golvläggare och diskutera kring olika idéer, skapade skisser och liknande för att se så att vi var på samma sida med hur vi ville ha det. Vi ville ha golvplankorna delade och i lite olika mönster, vilket skulle bli väldigt häftigt, så det försökte vi uppnå bara genom att lägga om golvet på olika sätt.

Golvläggarna från Sundets Golvslipning i Ängelholm verkade tycka att det var roligt att göra något annorlunda. Utmanande men roligt. Verkade dock inte som att de hade erfarenhet av att ha gjort något så annorlunda tidigare, även om de sa att de gjort lite mer moderna och nyskapande grejer, men kanske inte något riktigt lika kreativt som det vi gjorde nu.

Är väldigt nöjd med resultatet nu. Det passar väldigt bra in tillsammans med resten av vår inredning och är minst sagt annorlunda. Det är kreativt och man blir glad när man ser det. Att vi själva har designat det, med lite råd från de på Sundets Golvslipning, är också kul eftersom vi då vet att det inte finns någon annan som har ett precis likadant golv som vi har.