Webbshopp till syrrans företag i Göteborg

Hej och god förmiddag på er alla fina och härliga läsare som dag ut och dito in kommer in på bloggen för att läsa allt jag lägger ut här. Jag hoppas givetvis att ni har det bra och att ni haft en skön och avkopplande helg, så hoppas jag att ni ska få en riktigt bra vecka också. Hur som helst så tänkte jag att jag ska prata om ett företag som hjälpt min syrra att starta en webbshop i Göteborg. Min syrra som säljer hudvård i en butik behövde ställa om verksamheten när pandemin kom, och satsa på nätförsäljning. Hon behövde då en webbshop, och eftersom syrran inte är bevandrad i datorer och IT hörde hon sig till ett företag som heter Adsearch som såg till att hon fick sin webbshop. 

Jag har själv klickat mig in på hennes webbshop och blev imponerad av vad jag såg. Ingen som besöker hennes fina webbshop i Göteborg kommer att tycka att det är krångligt att handla, för tydligare än så här kan det inte bli. Det är förstås riktigt bra att det finns möjligheter till att sälja varor och produkter på nätet och inte bara i butiker. Det är givetvis lika viktigt att den som behöver en webbshop till sitt företag i Göteborg med omnejd inte enbart har bra produkter till försäljning, även designen på webbshopen är minst lika viktigt. Funkar inte webbshopen funkar inte försäljningen. Det är därför viktigt att den som behöver en webbshop tar kontakt med ett företag som verkligen kan designa en webbshop, och detta är någonting som Adsearch kan göra. Detta kunde jag med en gång se när jag klickade mig in på syrrans butik på nätet. Ha det nu så gott allesammans, vi hörs snart igen!