Kreativa och färgglada naglar

Tycker det är roligt att göra lite mer annorlunda nagelförlängningar med roliga och starka färger, någonting som är lite mer kreativt. Nackdelen är väl den att naglarna då inte passar så bra ihop med något annat, det man klär sig i eller liknande, men det är lite kul ändå. Det blir som en detalj, en accentfärg, någonting som gör hela outfiten och kläderna väldigt mycket roligare.

Brukar alltid gå till Libra Nails och deras salong för att göra minnagelförlängning. Det gör mycket att kunna gå dit och få naglarna snygga och gjorda för att de även ska bli stärkta. Mina egna naglar är ganska svaga och går av väldigt snabbt. Det räcker med att jag slår i dem lite för att de ska skiva sig eller gå av. Därför blir det direkt så att jag får gå till Libra Nails för att få naglarna gjorda där istället.

Innan gick jag aldrig för att göra någon nagelförlängning för att jag tyckte att det var lite för dyrt. Men nu gör jag det ändå, tycker att det är värt det även om det kostar lite mer. Dock har jag som sagt börjat köra på att det ska vara naglar som är lite mer kreativa och nyskapande i sin design och färg som är lite roligare än de vanliga rosa eller röda och neutrala, även om det såklart också är väldigt snyggt. Men ja, övergripande så tycker jag definitivt att Libra Nails och deras nagelförlängningar är att föredra.